2014. július 19., szombat

SZÓ-KINCSES SZIGET

Hétvége van, itt az ideje egy kis utazásnak! Tarts velünk a SZÓ-KINCSES szigetre! Garantáltan kellemes kaland lesz, s jóval gazdagabban fogsz távozni onnan, mint ahogyan odamentél.

Említettük már, hogy ezernyi módját ismerjük annak, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen tanulj szavakat

Ez a videó az egyik a sok ezerből.... Látszatra egyszerűnek tűnik, de éppen ennél a pontnál szokott elbukni sok-sok nyelvtanuló. Miért? Mert - mint minden - az alapoknál kezdődik. Rengetegen elkövetik azt a hibát, hogy magas szinten próbálnak írni és beszélni, ugyanakkor még egyszerű szövegeket sem képesek folyékonyan elmondani, egyszerű mondatokat sem tudnak gondolkodás nélkül összerakni! Az ilyen egyszerű gyakorlatok, mint ez, segítenek abban, hogy gondolkodás nélkül, folyékonyan beszélj angolul - bármilyen szinten!

Hogy miért van ez? 
Kövesd a blogot, s választ kapsz erre is hamarosan! 
Addig is jó játékot! 

Kövesd az alábbi utasításokat - és tanulj meg beszélni folyékonyan angolul!

Próbáld ki ezt a gyakorlatot!
  • Először is, miközben nézed a képeket, ismételd meg hangosan a mondatokat!
  • Ezután próbáld meg a mondatokat a beszélővel együtt mondani!
  • Végül kapcsold ki a hangot, és kelj versenyre az angol nyelvi beszélővel!
  • Ha sikerül hamarabb befejezned a gyakorlatot, mielőtt a piros vonal eléri a képernyő közepét, megnyerted a versenyt! Ez lesz az első lépés ahhoz, hogy gondolkozz és folyékonyan beszélj angolul.

Örülünk, ha megosztod velünk véleményedet, eredményeidet, hogy hogyan sikerült a játék. Ne habozz, hívd meg játszani barátaidat is, ha szeretnéd, hogy ők is megtanuljanak gondolkodni és folyékonyan beszélni angolul!


Dr. Pavlenko Alexander egyperces gyakorlatai, amelyek segítenek rövid idő alatt megtanulni folyékonyan beszélni angolul. 10 óra alatt, minimális szókinccsel és nyelvtannal pár szóban, akár 50 témában is képes leszel beszélni angolul.

Ha szeretnéd módszerünket INGYENESEN kipróbálni, jelentkezz itt!


Több száz ilyen, és ehhez hasonló gyakorlatot találsz kiadványainkban (különféle szinteken) itt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése