2018. november 9., péntek

Neked mi okoz gondot a nyelvtanulásban? 1. rész

Készítettünk egy kérdőíves kutatást, hogy vajon Nektek mi okozza a legnagyobb gondot a nyelvtanulásban. Na, mit gondoltok? 

Angol beszélgetős klub, szakmai vezetőnkkel.

Nyertetek! Hát persze, hogy a BESZÉD

Ez nagyon rossz érzés! Tanulsz, tanulsz évekig - aztán pont arra nem tudod használni a nyelvet, amire leginkább való: beszédre...

Szeretnénk elmondani, hogy nem te vagy a hibás!De akkor mi történik? Hát az, hogy nem tudsz gondolkodni angolul! Magyarul talán gondolkodva keresed a szavakat? (Jó, vannak helyzetek, amikor igen: vizsga, randi, állásinterjú... De mi nem arról beszélünk..)

Senki nem tanított meg téged arra, hogyan gondolkodj angolul! Pedig, ha tudnád, akkor nem kéne keresgélni a szavakat, nem utólag jutna eszedbe, amit mondani szerettél volna, nem fordítgatnál, veszítve ezzel egy csomó időt, és energiát, hanem a mondandódra, és a beszélgetőparteredre tudnál végre koncentrálni! Jól hangzik, ugye? 

A Beszédplazma módszer pont erre kínál megoldást. (Már kezdő szinten képes leszel 45 percig, 50 témában beszélni angolul.) Ha szeretnéd kipróbálni, milyen végre angolul beszélni, akkor gyere el egy próbaórára! Ez teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, te döntöd el, hogy velünk maradsz-e továbbra is. Ezek az időpontok közül tudsz választani: 

November 12., hétfő 18.00 – kezdő/újrakezdő

November 13., kedd 18.00 – kezdő/újrakezdő

November 14., szerda 19.00 – kezdő/újrakezdő

November 15., csütörtök 19.30 – kezdő/újrakezdő

November 16., péntek 19.00 – kezdő/újrakezdő

November 9., péntek 18.00 – kezdő/újrakezdőA helyszín a VI. kerületben van, az Andrássy út 10. szám alatt, az 1. emelet 110-es szobában. 

Az alábbi linkre kattintva tudsz regisztrálni: 

Szeretnék részt venni egy ingyenes próbaórán!


Ha inkább levelet írnál, azt is megteheted:

Szeretnék részt venni egy ingyenes próbaórán!


Ha pedig bármi kérdésed van, és inkább szóban tennéd fel, akkor keress minket a 06/70-628-0941-es telefonszámon.

Jó tanulást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése