2014. augusztus 11., hétfő

DIPLOMATEREMTŐ PROGRAM DIPLOMATEMETŐ HELYETT...

Bizonyára nem újdonság számotokra, hogy nagyon sok volt egyetemi, főiskolai hallgató nyelvvizsga híján nem vehette át a diplomáját.... 

Sokuk talán már temeti is....

Igaz, a kormány lehetővé tette, hogy a Diplomamentő program által megszerezhető legyen a nyelvviszga. 

Egy feltétellel: a programra jelentkezőknek alapfokú nyelvtudással kell rendelkezniük, s erről számot is kell adniuk a programhoz való csatlakozáshoz!

10 órás alapozó kurzusunkkal gyorsan, hatékonyan maradandó nyelvtudásra tehetsz szert! 

PRÓBÁLD KI INGYEN!

Azt is tudnod kell, hogy a helyek gyorsan fogynak, és sok feltételt mérlegelnek a tanfolyamok indításakor (lakhely, hányadik diplomáról van szó, milyen nyelvvizsgára van szükséged, egy nyelvet kell-e tudnod, üzleti, vagy általános nyelvvizsga kell...), szóval sok mindennek kell megfelelned. 

S ráadásul - ha (szerencsére) nem vagy munkanélküli - a nyelvvizsga díját is te állod, ami nem olcsó mulatság: 30 ezer forint körül van az ára. S ha elsőre (vagy sokadszorra) nem sikerül... Az anyagilag és emberileg sem jó neked. Szóval, az előnyök mellett egyebeket is mérlegelned kell!

Nálunk biztosra mehetsz! 
Piacképes, maradandó nyelvtudást kapsz tőlönk. Veled nem fog előfordulni, hogy a vizsga után mindent elfelejtesz!



Nemcsak a diplomádat kaphatod meg, ha csatlakozol hozzánk, hanem jobban fizető, érdekesebb álláshoz is juthatsz itthon és külföldön egyaránt a diplomáddal, a nyelvvizsgáddal és a magas szintű nyelvtudásoddal

Mert ma már - mivel a középfokú nyelvvizsga szinte kötelező - a cégek válogathatnak a különböző nyelvtudású emberek között. Jobban jársz hát, ha minél színvonalasabban vagy képes beszélni a nyelvet.


Mi csak rád figyelünk. Nincs lemaradás, nincsenek fehér foltok a tudásodban, nincsenek átugrott anyagok. A tudásod mellé hatékony nyelvtanulási technikákat kapsz, s motivációt, ha úgy érzed, elfogyott. Mi embereket tanítunk, nem gépeket.


Csatlakozz Diplomateremtő programunkhoz és teremts egy új életet!




Próbáld ki módszerünket itt: INGYEN!

Most kedvezményeket és ajándékokat is adunk (néz bele az ajándékkosarunkba itt):


Következő bejegyzésünkben tovább foglalkozunk a nyelvtanulási hibákkal, és tippeket is kapsz, hogyan változtathatsz rajtuk. 

(Egyéb meglepetéseket is tartogatunk, de psszt... erről ne szólj senkinek, mert ez még titok... :-)

Figyeld a blogot! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése