2018. november 19., hétfő

Neked mi okoz gondot a nyelvtanulásban? 2. rész

Kedves Nyelvtanulók!

Ha még nem olvastátok volna az előző részt a nyelvtanulás nehézségeiről (és persze a megoldásokról is), akkor itt megtehetitek.

És akkor folytassuk..Minden nyelvtanuló szeretne beszélni, társalogni az idegen nyelven. Igen ám, de sokan féltek, hogy nem jól mondtok valamit. Sőt, nem is tudjátok, hogyan kellene mondani... Itt van például az angol igeidők problémája, de beszélhetnénk az elöljáró szavakról, a szórendről is...


A baj ezzel az, hogy önmagában a nyelvi szabályok bemagolása aligha hozhat eredményt. Hogyan is tudnátok hamarjában előkapni beszéd közben, hogy hogyan kell magatokat kifejezni? És van erre időtök és energiátok? 

Nálunk nem kell nyelvtani szabályokat magolnod. Szórakoztató szövegekben, úgynevezett speciális tréningekben rejtettük el a nyelvtani szabályokat. Miközben élvezed a sztorit, észrevétlenül megtanulod a nyelvtani szabályok alkalmazását.

Mindenképpen tanácsoljuk, hogy tanuld meg alkalmazni a nyelvtant! 

Ha szeretnél minél előbb sikerélményhez jutni, mindezt kipróbálhatod nálunk egy ingyenes próbaórán. Helyetted gyakorolni nem tudunk, de azt garantáljuk, hogy már a próbaórán megszólalsz angolul!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése